Welkom
Wat wij doen
Projecten
Reactieformulier
Vacatures
Van belang..
 

Wat wij doen

Als stucadoor zijn we meester in het mooi maken van wanden en plafonds met gips. Het stucwerk geeft een strak resultaat en zorgt voor goede isolatie, brandwering, vochtwering en zorgt voor een klinkende akoestiek.

Stucen, pleisteren, spuiten of schuren het kan op vele manieren en is afhankelijk van de ondergrond en de voorbereiding. Op basis van lange ervaring kunnen we u adviseren welke bewerking voor u de beste is, zodat u een goed en glad resultaat krijgt zonder scheuringen of onthechtingen.

Spack spuiten kan in diverse kleuren en tinten. We gebruiken het hoofdzakelijk voor het plafond, maar het is ook geschikt voor wanden.

Sierplijster is geschikt voor wanden en mogelijk in alle kleuren. Het product is leverbaar in diverse structuren van fijn tot grof. Als basisproduct gebruiken wij de producten van Strikolith.

Wij leveren voor de afwerking van plafond en randen allerlei randlijsten, hoeken en ornamenten van modern tot klassiek. Dit kan in elke kleur worden gesaust of geschilderd. De lijsten worden met lijm aangebracht. De complete productlijn van IDDecor kan door ons geleverd worden.

Ga voor meer informatie naar:
Mobiele versie